Halino – Lainaa arkeen ja juhlaan

Halino lainapalvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa ilman ylimääräisiä kuluja. Halinolta saatava-laina on kätevä apu, kun tarvitset nopeaa rahoitusta arkeesi tai juhlaasi. Vakuudeton kulutusluotto sopii niille hakijoille, jotka ovat etsimässä esimerkiksi autolainaa, remonttilainaa, juhlalainaa tai lainaa lainojen yhdistämiseen. Olipa sitten lainan käyttötarkoituksesi mikä tahansa, voit hakea Halino-lainaa 100 – 8000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Halino tarjoaa lainaa 1–8 vuoden maksuajalla. Voit kokeilla Halinon sivuilta löytyvää lainalaskuria, ja tutkia kuinka maksuajan muuttaminen vaikuttaa maksettavaan kuukausierään.

Halino on kustannuksiltaan hyvin selkeä. Vuosikoron lisäksi Halino-lainassa ei ole muita kuluja. Halino ei siis veloita lainasta avaus-, tilinhoito-, laskutus- tai mitään muitakaan lisämaksuja. Voit myös maksaa lainaa sovittua nopeammin tai vaikka koko lainan kerralla pois täysin veloituksetta. Edellisten lisäksi lainasta on mahdollista pitää vuosittain kaksi maksuvapaata kuukautta.

Halino-lainan hakeminen on todella vaivatonta. Voit hakea lainaa Halinon verkkosivujen lainahakemuksella, jonka täyttäminen kokonaisuudessaan vie vain muutaman minuutin. Voit myös halutessasi soittaa asiakaspalveluun, jolloin voit täyttää lainahakemuksen puhelimitse. Saat alustavan lainapäätöksen heti. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu nopeasti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan tilillesi heti, kun lopulliset tarkastukset on tehty ja Halino on vastaanottanut allekirjoitetun lainasopimuksen. Rahat voivat näkyä tililläsi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutaman pankkipäivän kuluessa.

Lainaesimerkki: Takaisinmaksuaika 1-8 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 16,80% yli 6000 euron, 19,20% 3001 – 6000 euron lainoille, ja 26,40% 100 – 3000 euron lainoille. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,16% – 29,84%.

NimiTunnusIkärajaLainatuotteetLainasummatKorko alk.Hae
Halinohalino22
  • Laina
  • Kulutusluotto
100 – 8000€18,16% – 29,84%.» Hae nyt

Poiminnat

• Maksuvapaa kuukausi
• Ei ylimääräisiä kuluja
• Lainaturva

Yhteystiedot

Osoite: Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike, PL 5600, 00002 Helsinki
Asiakaspalvelu: Puh: 0206 90191
Email: info@halino.fi

Hae lainaa Halinolta