Lainavertailu – Vertaa ensin ennenkuin haet lainaa ja säästät!

Lainavertailun avulla voit helpottaa lainanhakemista netissä. Syötä aluksi lainavertailuun ikäsi, jolloin vertailu näyttää sinulle kaikki lainapaikat jotka voivat myöntää lainaa sinun ikäiselle henkilölle. Tämän jälkeen voit syöttää myös tarvitsemasi lainanmäärän esimerkiksi 1000€, jolloin vertailu tarjoaa sinulle haluamallasi tavalla joka suosituimmat lainapaikat jotka myöntävät sinulle 1000€:n lainan tai valitsemalla alimman koron jolloin listauksen kärkipäästä näet lainapaikat jotka myöntävät sinulle lainaa alhaisimmalla korolla.

Syötä lainavertailuun tiedot ja löydä itsellesi sopiva laina

Kannattaako lainavertailu ennen lainan hakemista?

Ehdottomasti kyllä ja sitä myös suosittelemme. Otetaanpa esimerkki: Olitpa sitten ostamassa vaikkapa uutta jääkaappia, on hintojen vertailu suositeltavaa koska jokin toinen kauppa voi myydä saman jääkaapin halvemmalla kuin toinen liike. Netissä toimivat hintavertailut etsivät sinulle kätevästi kyseisen jääkaapin hinnan ja näyttävät mitkä liikkeet sitä myyvät edullisemmin. Valitsemalla edullisimman liikkeen, voit säästää huomattaviakin rahasummia pienellä vaivalla.

Tällä tavoin toimii myös lainavertailu. Vertailemalla eri lainojen kuukausittaisia korkoja sekä maksuja, voit saadata toiselta lainapaikalta saman kokoisen lainan huomattavasti edullisemmin kuin lainaamalla sen toisesta paikasta. Hakemalla itsellesi halvemman lainan, säästät kuukausittain ja vuositasolla jopa satoja tai tuhansia euroja. Riippuen lainan suuruudesta. Mikäli sinulle on ajan saatossa kertynyt useita lainoja tai osamaksusopimuksella ostettuja tuotteita, kannattaa nämä yhdistää yhdeksi lainaksi koska silloin joudut maksamaan ainoastaan yhtä lainaa jolloin kokonaiskustannukset jäävät pienemmäksi.