Saldo.com – Suomalainen arjen rahoittaja

Saldo on lainapalvelu, joka tarjoaa nykyaikaisia rahoitusratkaisuja asiakkailleen. Yksinkertaisesti sanottuna Saldo-laina toimii kuten luottokortti kukkarossa, mutta ilman korttia. Saldon Omilta sivuilta teet nostoja omalle tilillesi helposti kännykällä 24/7 tai perinteisesti tekstarilla. Eli toisinsanoen saat lainaa heti tilillesi. Saldo on liikkuvan ihmisen laina, joka kulkee mukanasi missä milloinkin reissaat!

Saldo-lainapalvelusta voit hakea 2000 euron jatkuvaluonteista Saldo-lainaa, jolta voit tehdä nostoja aina tarpeesi mukaan. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on maksutonta ja helppoa. Itse lainahakemus on lyhyt ja erillistä tulo- tai palkkaselvitystä ei tarvitse toimittaa. Ja mikä parasta lainapäätöksen saa välittömästi! Saldo-lainan käyttäminen on joustavaa, yksinkertaista ja kätevää. Nostot on mahdollista tehdä tekstiviestillä tai verkossa koska vain ja missä vain! Lainapalvelu on avoinna asiakkailleen 24 h vuorokaudessa joka päivä! Saldo tarjoaa palvelun, jonka käytöstä päätät sinä! Nostojen takaisinmaksu on joustavaa ja helposti hallittavissa. Kuukausittainen minimilyhennys on 50 – 250€ riippuen Saldon luottorajan määrästä. Luottoraja voi olla 500€ tai 2000€. Luottoraja määräytyy hakijan henkilökohtaisen maksukyvyn mukaan.

Budjetointi on näin ollen helppoa eikä takaisinmaksun kanssa tule koskaan yllätyksiä! Taloudellisen tilanteen salliessa nostot on toki mahdollista maksaa myös vaikka kaikki kerralla. Käytössäsi on myös useita lisäpalveluita, jotka on suunniteltu tekemään Saldon käyttämisestä entistä helpompaa.

NimiTunnusIkärajaLainatuotteetLainasummatKorko alk.Hae
Saldosaldo18
  • Laina
  • Kulutusluotto
  • Autorahoitus
  • Saldo limiitti
  • Joustoluotto
  • Yhdistelylaina
500 – 10 000€12%» Hae nyt

Saldo 1000 – 10,000€ kulutusluotto arjen menoihin

Saldo tarjoaa käytännöllistä Kulutusluottoa kaikkiin arjen hankintoihin. Valitse lainasumma 1000 – 5000 € väliltä tarpeesi mukaan, täytä hakemus ja saat rahat tilillesi viipymättä! Saldon Kulutusluottoa hakiessasi et tarvitse takaajia tai vakuuksia, vain sopivan hetken aikaa. Täytä hakemus koska vain, sillä lainapalvelu on aina avoinna.

Saldo toimii joustavasti ja aina lainaajan tarpeeseen mukautuen. Saat lainallesi aina henkilökohtaisen hinnoittelun. Edullisen Saldon todellinen vuosikorko on alkaen 12 %. Voit hakea Kulutusluottoa tarvitsemasi summan 1000 – 5000 € väliltä pieniin ja suurin hankintoihin sekä valita omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivan kuukausierän takaisinmaksua varten. Saldon Kulutusluoton kuukausierät ovat alkaen vain 49 €/kk! Maksuaikaa voit saada Kulutusluotollesi jopa 80 kuukautta.

Poiminnat

• Valitse Kulutusluottosi 500 € tarkkuudella 1000 – 5000 € väliltä
• Valitse sinulle sopiva kuukausierä takaisinmaksuun, alk. 49 €/kk
• Valittavanasi jopa 3 vaihtoehtoa takaisinmaksuerälle
• Hae missä ja milloin vain ilman takauksia ja vakuuksia
• Saat maksuaikaa jo 12 – 80 kuukautta
• Todellinen vuosikorko alk. vain 12 %

Yhteystiedot

Osoite: Tact Finance Oyj, Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku
Asiakaspalvelu: Puh: 010 219 5500 Avoinna: Puhelinpalvelu ja chat palvelee 24h/vrk.
Email: asiakaspalvelu@saldo.com

Hae laina Saldolta